Om os

Det er vores håb at klinikken på længere sigt kan opnå et samarbejde med det offentlige sygehusvæsen.

Vores baggrund

Vi har alle været beskæftiget i arbejdet med personer, som er ramt af komplekse tilstande og som kun med vanskelighed har fundet plads i det offentlige sundhedssystem.

Med klinikken ønsker vi at udfylde en del af denne manglende plads og opfylde det behov, som vi ved, mange af disse personer har.

Det er vores håb at klinikken på længere sigt kan opnå et samarbejde med det offentlige sygehusvæsen.

Adresse

Peter Bangs Vej 7A,

3.sal, indgang 7

2000 Frederiksberg

Telefon: (+45) 48 80 84 74. Telefontider: tirsdag og torsdag fra klokken: 10-11.

e-mail: klinik@klinikmehlsen.com

Recepter: recept@klinikmehlsen.com

MobilPay: 54133

CVR-nr: 54783752

Speciallæge og leder af klinikken

Jesper Mehlsen

Jeg er uddannet som læge i 1979 fra Københavns Universitet og blev speciallæge i 1990. Gennem 35 år har jeg arbejdet klinisk og forsknings-mæssigt med patienter med forstyrrelser i blodtrykskontrollen, med svimmelhed, besvimelser (synkoper) og nærbesvimelse i oprejst stilling. Jeg er forfatter/medforfatter til mere end 140 artikler i internationale tidsskrifter og har været leder af en række forskningsprojekter inden for disse områder og med projekter relateret til HPV-vaccination.

Gennem de seneste 5 år har jeg arbejdet klinisk og forskningsmæssigt

med patienter, der mistænker vaccineskade som årsag til udvikling af en række symptomer, der ofte er fælles med dem, der ses ved kronisk træthedssyndrom/ME. Jeg er medlem af det europæiske råd af læger, der arbejder klinisk med ME-patienter (European ME Clinician Counsil – EMECC) og af den europæiske ME-forskningsgruppe (European ME Research Group – EMERG)

For mig er det vigtigt, at der er god tid til at lytte, undersøge, forklare og finde behandlingsmuligheder ud fra en helhedsvurdering og i tæt samspil med patienten.

Specialist i sundhedspsykologi, Ph D.

Peter la Cour

peter-la-cour

Jeg blev uddannet psykolog i 1980 og arbejdede de første år i psykiatrien. I 1985 blev jeg fagligt interesseret i HIV/AIDS og dermed i de mange patienter med alvorlig fysisk sygdom, der medfører psykologiske omvæltninger. Jeg var med til at etablere sund-hedspsykologien, der er vokset frem som selvstændigt psykologisk arbejdsområde. I starten af 00erne var jeg fuldtidsansat på universitetet ved medicin og folkesundheds-studierne. De senere års kliniske arbejde har især handlet om patienter med kroniske smerter og vedvarende uforklarede fysiske symptomer. Jeg har altid undervist og skrevet meget, jeg har en PhD i religionspsykologi, og forskningsmæssigt har jeg publiceret om såvel sundhedspsykologi som eksistentiel psykologi. En bog om vedvarende uforklarede fysiske symptomer er planlagt at udkomme foråret 2021 på FADLs forlag.

For mig er det vigtigt, at en psykologisk samtale er meningsgivende for den enkelte, både når det drejer sig om praktisk symptomhåndtering og om psykologiske og eksistentielle emner. Jeg er tilknyttet Klinik Mehlsen 2 dage om ugen.

Fysioterapeut Annemette Daa Svarer

Annemette-Daa-Svarer

Jeg er uddannet fysioterapeut og har mere end 15 års erfaring med klinisk forskning, udredning og behandling af forstyrrelser i det autonome nerve-system, af følger efter hoved- og nakketraumer, af sportsskader og generelt af gener fra bevægeapparatet. Jeg har arbejdet både i offentligt og privat regi. Undervejs har jeg videreuddannet mig inden for osteopati, medicinsk og kinesisk akupunktur, fascie release-teknik, ultralydsscanning, idræts-fysioterapi og kranio-sakral terapi.

Laborant Eline Suzu Madsen

Laborant Eline Suzu Madsen

Jeg er uddannet som laborant i 2014 fra Professionshøjskolen Metropol. Sidste år af uddannelsen foregik i praktik hos BASF A/S i Ballerup, primært med kvalitetssikring. Efter endt uddannelse, arbejdede jeg først hos BASF A/S og siden hen i Novo Nordisk, hvor jeg også beskæftigede mig med kvalitetssikring, med administrative forhold, med laboratorieudstyr og med arbejdsgange i produktionslaboratoriet.

Jeg blev ansat hos Jesper Mehlsen på Synkopecenteret, Bispebjerg Frederiksberg Hospital, i sommeren 2018 og begyndte her i klinikken medio september 2019. I klinikken varetager jeg “blæksprutte-funktionen” med sekretær- og IT-opgaver, data-analyse, indkøb og kvalitetskontrol

Psykomotorisk terapeut Sophie Barfod

Psykomotorisk terapeut Sophie Barfod

Jeg er uddannet som psykomotorisk terapeut – det, der tidligere hed afspændingspædagog. Jeg var i praktik hos fysioterapeut Annemette Daa Svarer og skrev min bacheloropgave om ME ved Københavns Professions-højskole. Jeg fik derved stor interesses i at arbejde med denne sygdom og mener, at jeg kan bidrage væsentligt til at hjælpe patienterne ved at supplere den medicinske og fysioterapeutiske behandling. Jeg har tidligere opnået en bachelorgrad i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet og den uddannelse er et vigtigt tillæg til mit arbejde med patienter.

Læs nærmere om behandlingsmetoden ved at klikke her

Ernæringsterapeut Dorte Stebit

Jeg har en baggrund som Ernæringsterapeut fra CET, derudover er jeg uddannet Gotved bevægelsespædagog, bestyrelsesmedlem i Sundhedsrådet og aktiv i bestyrelsen for Danske Ernæringsterapeuter.

Jeg er fascineret af, hvor meget mere end at mætte, vores kost kan gøre for os. Kosten spiller en stor rolle i forhold til mange tilstande i kroppen og den mad vi spiser, har stor betydning for vores sundhed og velvære. Som ernæringsterapeut arbejder jeg med årsagsbehandling og symptomlindring gennem kost og livsstil.

Et ernæringsterapeutisk forløb foregår ved samtaler og individuel rådgivning. Mine anbefalinger baserer på de sammenhænge og bagvedliggende årsager, jeg ser som værende medvirkende til klientens helbredsmæssige udfordringer. På baggrund af dette udarbejdes en handlingsplan tilpasset klientens udfordringer og muligheder, hvor målet er symptomlindring, øget velvære og mere livskvalitet.