Klinik Mehlsen

Nyheder opslået i 2018

12.11: Stort dansk projekt fejrede 40 års jubilæum fredag den 09.11 - Bandim Health Project. Projektlederen Peter Aaby udtalte om projektets fund til Weekendavisen: "Ideen om uspecifikke effekter (ved vacciner) gik imod al lærdom og indgroet tankegang, og den var helt fra begyndelsen vanskelig at komme igennem med". Projektet har gennem årene påvist såvel positive som negative effekter af vacciner og helt overordnet er forskerne nået frem til meget væsentlige resultater ved at modsige konventionerne på trods massiv modstand. Mere om dette i et nyhedsbrev i det nye år.

30.10: Vi har fået erfaring for at en samlet pakke til fastlæggelse af diagnose og behandling ved ME ville være en fordel. Vi har derfor sammensat en sådan pakke, som kan ses her: ME-pakke

23.10: En oversigtsartikel fra Cochrane, som omtalte positiv effekt af fysisk træning (graded exercise therapy) ved kronisk træthedssyndrom/ME, er blevet trukket tilbage midlertidigt på grund af kraftig kritik. Se meddelelsen fra Reuters ved at klikke her

17.10: En lidt "dårlig" nyhed: Vi er desværre nødt til at øge priserne pr. 01.12.2018. Det har vist sig, at vi har været noget optimistiske med den hidtidige prisniveau i forhold til klinikkens udgifter. Vi vil forsat bestræbe os på at holde de lavest mulige priser, men det hidtidige niveau holder desværre ikke i længden.

17.10: Vi planlægger at udsende nyhedsbreve og ønsker du at modtage nyhedsbrev så klik og udfyld kontaktfomularen

17.10: Vi har fået mulighed for at udvide blodprøvesortimentet gennem analyser hos Nordic Lab. De forskellige relevant "pakker" vil snarest blive beskrevet.

10.10: Vi har indgået en aftale med Max Delbrück Centrum für Molekulare Medizin, som er førende inden for analyse af antistoffer mod G-proteinkoblede antistoffer - i dette tilfælde auto-antistoffer rettet mod dele af nervesystemet (læs mere her). Vi kan sende op til 10 prøver om måneden og der må forventes en ventetid på 4 uger, efter vi har leveret prøverne.

10.10: Vi har indgået aftale med Klinisk Biokemisk afdeling, Bispebjerg Frederiksberg Hospital om almindelige blodprøve-analyser.